Ervaringen van cliënten

Therapie Eindhoven - Therapeut Marjo

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Eindhoven – Marjo

4 / 5 sterren –
“Ik ben mijn hele leven al angstig en wist niet hoe dat kwam. Samen met Marjo heb ik gekeken waar dit vandaan kwam.

Ik begrijp mezelf nu veel beter en kan daardoor ook beter met mijn angst omgaan. Ik besef dat ik nog niet ben waar ik wil zijn, maar ik heb weer zin om iets te ondernemen en voel me al veel fijner dan voorheen.”
Therapie Eindhoven – Marjo

5 / 5 sterren –
“Ik was mijn vertrouwen in therapeuten kwijt, maar ben op aanraden van een collega naar Marjo gegaan. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ze heeft me enorm geholpen met mijn problemen.”
Therapie Eindhoven – Marjo

5 / 5 sterren –
“De sessies bij Marjo heb ik als erg pittig ervaren, maar we hebben er wel ons huwelijk mee gered!

Mijn vrouw en ik zijn bijna 40 jaar samen, maar het ging niet meer. We begrepen elkaar niet meer en hadden steeds vaker heftige ruzies. Mijn vrouw wilde al langer in therapie, maar ik zag dat niet zitten en heb dat lang tegengehouden.

Uiteindelijk hebben we de stap toch gezet en zijn we met Marjo’s deskundige hulp aan de slag gegaan. Naast deskundig, vinden wij haar ook een erg prettig mens. Ze is warm en betrokken.

Onze heftige ruzies zijn inmiddels voorbij en we kunnen weer samen lachen, dank je Marjo!”
Therapie Eindhoven – Marjo

4 / 5 sterren –
“Ik zag erg op tegen de therapie, maar kwam er zelf niet meer uit.

Al na de eerste sessie voelde ik me zo opgelucht! De sessies waren zeker niet gemakkelijk en ik heb regelmatig een traantje gelaten, maar ik heb weer vertrouwen in het leven gekregen.”
Therapie Eindhoven – Marjo

5 / 5 sterren –
“Wij zijn in relatietherapie gegaan bij Marjo. We zagen er behoorlijk tegenop, maar meteen bij binnenkomst wisten we: we zitten hier goed. Marjo is kundig, warm en heeft humor.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Therapie Eindhoven - Home

Therapie Eindhoven

Ik ben Marjo, therapeut. In mijn praktijk Therapie Eindhoven kun je terecht voor therapie, coaching en relatietherapie.

Ik ontvang mensen met allerlei klachten zoals angsten, burnout, depressie, relatieproblemen, rouwverwerking, stress en trauma’s.

Therapie Eindhoven >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Goede communicatie is belangrijk in een relatie en ik help jullie hier graag mee!

Relatietherapie >>