Persoonlijk

Therapeut Marjo Adan

Marjo Adan

Mijn naam is Marjo Adan. Ik woon samen met mijn man, zoon en dochter. Ik reis graag en hou van lekker eten en lang tafelen. Zowel prive als professioneel ga ik graag met mensen om en ben ik geïnteresseerd in wat zij (waarom) doen en wat hun achtergronden en drijfveren zijn.

In mijn praktijk werk ik met volwassen cliënten. Je kunt bij mij terecht op doorverwijzing van bijvoorbeeld een huisarts of specialist, maar je kunt je ook rechtstreeks bij mij aanmelden.

Mijn opleiding en werkervaring

Ik ben mijn gehele werkzame leven werkzaam in de gezondheidssector en heb jarenlange ervaring in de reguliere hulpverlening, waar mijn werkzaamheden vooral waren gericht op het begeleiden van volwassenen, kinderen en gezinnen tijdens veranderingsprocessen. Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk.

Ik ben beëdigd integratief therapeut door de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam in 2012. Ik ben ECP-houder en ik ben als opleider verbonden aan de academie.

Andere opleidingen:

  • Instituut voor Eclectische Psychologie: Beginnend provocatief coach, 2010
  • EFT Netwerk: Basistherapeut Emotionally Focussed Therapy, 2013
  • Diverse bij -en nascholingen, waaronder EMDR 1 en 2

Ik ben geregistreerd bij: VIT (Vereniging voor Integraal Therapeuten) (Licentienr. 434.13.A), en ik ben ingeschreven in het RBCZ-register als register-therapeut. (Licentienr. 103212R), de SCAG (lidnr. 11478) en de EAP (lidnr. ECP 408508).

Mijn AGB-code zorgverlener is 90048171, en mijn AGB-code praktijk is 90056736.

Mijn KvK-nummer is 17282422.

Begeleiding met enthousiasme

Vanuit mijn passie voor mensen en wat hen bezighoudt en beweegt, heb ik mij binnen verschillende werkvelden en middels diverse scholingen persoonlijk en professioneel steeds verder ontwikkeld en verdiept.

Ik begeleid dan ook met veel enthousiasme mensen bij hun ontwikkeling en tijdens veranderingsprocessen. Het is mijn missie hen te begeleiden bij het verkrijgen van inzicht en overzicht m.b.t. hobbels die zij in hun leven tegenkomen, zodat die kunnen worden aangepakt, waardoor zij positiever en prettiger in het leven staan.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Marjo Adan

Neem contact op