Autogene training

Autogene training Eindhoven


✔ Autogene training
✔ Meer ontspanning

Neem contact op


Autogene training in Eindhoven

Autogene Training is een praktische techniek, die gemakkelijk is toe te passen in het dagelijkse leven. Door regelmatig te oefenen leer je jezelf in te leven in lichamelijke ervaringen die samengaan met een gevoel van rust.

Hierdoor ontwikkel je het vermogen om, op elk gewenst moment van de dag en in korte tijd, om te schakelen van een toestand van hoge activiteit naar volledige ontspanning.

Heb je jezelf de autogene training eigen gemaakt, dan kun je op nul schakelen, omschakelen, rustig worden en rustig blijven wanneer je dit wilt, ook onder moeilijke omstandigheden.


Autogene training

Meer rust vinden

Autogene training zal niet de oorzaak wegnemen van de spanning en stress, maar het heeft zeker een ondersteunend karakter, waardoor meer rust gevonden kan worden en de oorzaken beter opgespoord en aangepakt kunnen worden.

Autogene Training is uitermate geschikt als:

✓ Je het idee hebt dat je jezelf meer rust zouden moeten gunnen
✓ Je vindt dat je je meer zouden moeten kunnen ontspannen
✓ Je slaapproblemen hebt
✓ Je last hebt van faalangst
✓ Je fysiologisch reageert op onzekerheid, zoals blozen en stotteren
✓ Je psychosomatische klachten hebt, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, nek/schouderklachten, benauwdheid, maag/buikklachten; veroorzaakt door een chronische stresstoestand

Werkwijze training

In 6 sessies leer je de oefeningen waaruit de autogene training bestaat. De tijd tussen de sessies in oefen je thuis iedere dag, om je de oefeningen eigen te maken en jouw lichaam hieraan te laten wennen.

De sessies vinden bij voorkeur een keer per twee weken plaats, maar de training is ook in een kortere tijd aan te leren, afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je besteedt aan het oefenen thuis.

Kosten training

De kosten voor de training van 6 sessies zijn € 175,-

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.

Marjo

Neem contact op